Šta je to što našem gradu nedostaje? Kako uzeti stvar u svoje ruke i početi sa poslovima budućnosti? Kako možemo da pomognemo svojim sugrađanima da samostalno zarađuju? Lako, brzo i jednostavno: Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih i studenata. Pričamo o  obukama za poslove koji možete raditi sami od kuće ili o obukama koje će Vam pomoći pri konkurisanju za tražene poslove. Naš centar oslobodiće Vas do 70% Vašeg ulaganja u sebe, ako se prijavite do 09.02.2018.

ECU organizuje program osposobljavanja nezaposlenih lica i studenata sa teritorije Užica, Čajetine, Požege i okoline za poslove koji su traženi na tržištu rada. Zbog čega je ovaj program tako poseban? Poseban je iz nekoliko razloga koja su dovoljna da Vam pomogu da poboljšate svoju budućnost:

  1. Analizom tržišta i svih traženih poslova, uočili smo da poslodavci poseban akcenat stavljaju na oblasti koje se nazivaju ‘’poslovi budućnosti’’. Zato smo poveli računa da obuke budu savremene, zanimljive i praktične. Tako ćete lakše da pronađete posao u firmi koja dobro posluje, da radite od kuće ili pokrenete sopstveni biznis. i da započnete novo poglavlje u svom životu.
  2. Vodili smo računa da cene obuka budu kreirane na osnovu trenutne situacije u zemlji i finansijsko stanje nezaposlenih i studenata. Sve obuke koje nudimo su sufinansirajuće. ECU plaća do 70% pune cene kursa, dok polaznik plaća ostatak.

Program ima za cilj da se smanji broj nezaposlenih lica u Užicu i okolini, time što ćete steći znanje koje će Vam biti odskočna daska do zaposlenja. Ulaganjem u edukaciju je ulaganje u budućnost. Prihvatite jednu stvar: Znanje Vam niko ne može ukrasti ili oduzeti. Cilj je ići napred, usavršavati se, ali često ta bolja budućnost ostane nedostižna zbog nedovoljno novca, pogotovu za Vas koji ste bez posla ili još uvek studirate. I tako se vrtite u krug ili pak tapkate na mestu. Baš zato Vam i nudimo nešto drugačije, nešto što možete sebi da priuštite. Program obuka za 11 različitih zanimanja, traženih, aktuelnih i dobro plaćenih. Njihova cena je za Vas značajno umanjena – škola učestvuje do 70% od pune cene obuke. Ne obećavamo ‘’kule i gradove’’, ali obećavamo da ćemo Vas dovoljno obučiti da samostalno radite u oblasti za koju se opredelite.

Svi kadidati nakon završene obuke dobijaju sertifikat na srpskom i engelskom jeziku, neophodnu literaturu i smernice za dalje korake.

OBUKA ZA WEB DIZAJN I IZRADU MODERNIH WEB STRANICA

Obuka u trajanju od jednog meseca uvešće Vas u vode jednog od najtraženijeg zanimanja – web dizajnera. Na ovoj obuci naučićete osnove web dizajna. Kako da na pravi način kreirate moderne i funkcionalne web sajtove za svoje klijente. Obuka obuhvata učenje HTML, CSS-a. Takođe naučićete upotrebu grafičkog programa kao i osnove internet marketinga. Sa stečenim znanjem možete raditi kao freelanceri i baviti se web administracijom. Prosečna plata web dizajnera u Srbiji je od 400 do 750e.